▴ Akerette - Pomplona ▴

 
En lång dags vandring. Vi möttes av breathtaking natur och även en ruin av ett gammalt hus som låg i en bergssluttning. Jag och Amanda var tvungna att klättra in i huset och utforska. WOW. Det var mäktigt. Utsikten och känslan av att någon en gång bott där. Bilderna blev fantastiska även här.
 
Under vandringen mötte vi en tysk man som berättade om sina äventyr som han varit med om under sin vandring. Han hade bland annat blivit bestulen på sin packning och när han inte hade något överhuvudtaget hade folk varit snälla och hjälpt honom. Alla hans kläder och all hans packning var skänkta till honom av snälla människor som hjälpt honom. Detta var bara en av hans många fantastiska historier. En mycket trevlig man och vilken äventyrare också!
 
Vi styrde fötterna mot Pomplona, den stora staden på vår väg. På vägen hittade vi intressanta hus och väggmålningar. Det var coolt.
 
När vi nådde Pomplona delade vi upp vår grupp och gick för att upptäcka staden. Jag och mitt lilla konfirmand-gäng köpte glass, shoppade och strosade runt på Pomplonas gator. Mycket mysigt.
 
Bra dag, Bra väder, Bra hotell, Bra mat. Bra helt enkelt.
 
-S

RSS 2.0