▴ :( ▴

 
Tjenish! Sommartid nu och hur skönt är inte det!? Känner på vädret nu också att sommaren börjar närma sig med stormsteg och inte för att tala om att det endast är 74 dagar kvar av 1:an (yäs jag räknar ;) - HELT GALET! 
Älskar att solen tittar fram oftare och att kvällarna blir ljusare, nästan hemskt hur mycket jag längtar till sommaren.
 
Dessutom är jag på lite smått depp mode med tanke på att min Mac blev stulen förra veckan, hade över 5000 bilder och 100 filmer.. som jag smart som jag är inte säkerhetskopierat, mhm bra där. Allting borta, vissa viktigare filer än andra helt goone och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jäkla idiot :@
 
Lite smått lack på det, men med försäkring och sånt shit får jag en ny för lite mindre cash än normalpris, bra det men ändå så sjukt onödigt.. Vet dock inte när jag får den nya så tills dess är jag datorlös och har inga bilder, så finfina mobilbilder och gamla härliga arkivbilder får det bli ett tag framöver, sak samma ;)
 
Har grymt mycket i skolan nu också, får typ stresshuvudvärk hela tiden och sover riktigt jäkla dåligt, inte det bästa. Men som sagt inte jätte långt kvar.. så jag ska väl la klara det.
 
Hörs / - B

RSS 2.0